De 6 must-read vrouwenbladen voor 2019

beste tijdschriften voor vrouwen

Een moment voor jezelf met een vrouwenblad? Heerlijk onderuit gezakt bladeren door een magazine die je gedachten uit een dagelijkse sleur trekt? Iedere vrouw heeft daar wel eens behoefte aan. Welke vrouwenbladen zijn er voor de hedendaagse vrouw? Bekijk het aanbod populaire vrouwenbladen voor 2019! Keuze maken uit vrouwen maand- of weekbladen voor jezelf of om cadeau te doen, doe je tegenwoordig eenvoudig online. Zoveel vrouwen, zoveel smaken en daar wordt rekening mee gehouden. Bekijk de 6 must-read bladen online en laat je verrassen door de kortingen bij (proef) abonnementen.

Verschillende tijdschriften

Vrouwen die graag een tijdschrift doorlezen, hebben tegenwoordig genoeg keuze. De 5 must-read voor 2019 zijn glossy’s, waaronder de Linda. Magazines die verder graag door vrouwen gelezen worden zijn Flair en Viva. Iedere vrouw is uniek en maakt haar eigen keus voor het blad die dichtbij haar persoonlijkheid staat. Wanneer het blad je aanspreekt, kun je een abonnement nemen. Iets waar je dagen van tevoren naar uitkijkt en op je vrije dagen in alle rust van geniet. Wegdromen in Happinez of meegaan in HP de tijd. Mogelijk ben je liever op avontuur met het blad National Geographic en reis je mee naar de diepte van de oceaan of vlieg je over werelds prachtigste natuurgebieden. Wil je graag reizen langs de de 6 mooiste bezienswaardigheden van Lissabon of houdt je van wildlife? Ga je liever op zoek naar de 6 beste bestemmingen voor wilde dieren spotten, dan is een reismagazine echt iets voor je. Inspiratie op doen voor vakanties of om interessante bezichtigingen te zien, doe je door een vrouwen maand- of weekblad te lezen.

Inspirerende tijdschriften

Een blad dat inspireert, is ideaal. Neem bijvoorbeeld het inspirerende blad Foodies, met recepten die toegankelijk zijn voor iedereen. Foodies is een ideaal blad voor vrouwen die graag koken, met 12 edities per jaar. De verhalen uit de bladen zijn inspirerend, met elke keer een ander thema. De populaire bladen die thuishoren in de 5 must-read vrouwenbladen voor 2019. Lees over beauty, psychologie, gezondheid in Flair. Anderen bladen die tot de 5 must-read horen zijn JAN en Elsevier weekblad. Je kunt een tijdschrift abonnement cadeau geven aan je beste vriendin. Je kunt natuurlijk ook je zus of je moeder blij maken met een proefabonnement.

Kies voor een proefabonnement

Weet je niet zeker of het blad naar keus echt wat voor je is, dan kun je kiezen voor proefabonnementen met korting. Wat dacht je van een proefabonnement op Foodies met korting van 20% – 44%? Je kunt het bij proefabonnementen uitproberen, zonder er aan vast te zitten. Kijk online rustig rond bij het aantal proefabonnementen die daar met korting te vinden zijn. Het proefabonnement stopt automatisch, tenzij jezelf ervoor kiest om het over te zetten in een vast abonnement. Zoek het tijdschrift abonnement dat bij je past uit deze populaire bladen. Je kunt kiezen voor een weekblad of maandblad. Het vrouwenblad dat je op vrije dagen de ontspanning geeft die je nodig hebt.

Waarom een abonnement op een vrouwenmagazine?

Het aanbod van vrouwenmagazines is door de jaren heen flink gegroeid. Het lezen van deze bladen voelt alsof je naar vriendinnen luistert. Je geheimen deelt en ongevraagd advies krijgt, waar je vervolgens wat aan hebt. Zonder je oordeel en veroordelingen hardop te hoeven uiten, blader je door je favoriete vrouwenmagazine heen en vindt je troost of herkenning. Je vindt er goede kooktips of andere weetjes waar je anders nooit opgekomen was. Daarom besluit je een abonnement te nemen!

In het begin ben je zoekende naar het blad die de juiste inhoud heeft en waar je dat gevoel van vriendschap bij krijgt. Daarom zijn (proef) abonnementen ideaal! Interviews lezen die door rolmodellen gegeven worden of een perfect menu samenstellen uit een weekblad? Het is om van te smullen! Het is genieten om door de verschillende soorten vrouwen maand- en weekbladen heen te bladeren.Ontspannen doe je met het maand- of weekblad naar wens. Zie jezelf zitten in een zonnige tuin of liggen in een warm bad met een (proef) abonnement naar eigen keus! Zoek niet langer, hier vind je korting op tijdschriften om je te laten inspireren. Enkele must-read bladen voor je op een rijtje:

  • HP de tijd
  • Libelle
  • Margriet
  • Happinez
  • Foodies
  • Beau Monde

Maand- of weekbladen met korting voor een korte periode uitproberen is online makkelijk te regelen.

Geef een vrouwenmagazine cadeau

Geen gek idee om een vrouwenmagazine cadeau te doen! Je weet natuurlijk niet van tevoren of het blad bij de jarige in de smaak valt. Daarom is het verstandig om voor een (proef) abonnement te kiezen, zodat de jarige nergens aan vast zit. Neem eenvoudig online contact op voor eventuele vragen. Een vrouwenmagazine abonnement als cadeau geven, regel je in enkele minuten online. Een perfecte manier om iemand te verrassen of te bedanken.

De keus uit zoveel vrouwenmagazines maakt het niet eenvoudig. Daarom is het fijn om aanbiedingen van de 5 must-read vrouwenmagazines te bekijken. Mogelijk dat het perfecte blad om cadeau te geven daar tussen zit. Is de jarige een avontuurlijk type of kookt ze graag? Voor elk type vrouw is er wel een blad dat cadeau gegeven kan worden. Vindt het beste (proef) abonnement met korting! Het ideale cadeau voor de ondernemende moderne vrouw.

 

Geef een reactie