De 6 meest bezochte websites van Nederland

meest bezochte websites

Vrijwel iedereen maakt dagelijks gebruik van het internet. Het lezen van je e-mail, het bekijken van het laatste nieuws op websites of in contact blijven met familie en vrienden via Social Media. Of het nu op je telefoon, je computer of op je tablet is, overal heb je tegenwoordig toegang tot het internet. Velen gebruiken ook het werk veel internet. Is het erg dat we zoveel gebruik maken van internet? Of is het dusdanig belangrijk voor ons dat we in ons leven eigenlijk niet meer zonder kunnen? Dagelijks bezoeken we veel websites met zijn allen. Ook in 2018 is het internetgebruik alleen maar groeiende. Wij zetten de 6 meest bezochte websites van Nederland van dit jaar op een rijtje.

6. Bol.com

Op plek 6 in deze top 6 staat webwinkel Bol.com. Misschien wel het grootste online warenhuis van ons land. Waar je vroeger vrijwel alleen boeken kon kopen bij deze webwinkel, koop je hier tegenwoordig alles wat je hartje begeert. Van elektronica tot sieraden en van babyvoeding tot tuinartikelen.

5. Google Maps

De digitale plattegrond die er voor zorgt dat jij nooit meer ergens de weg kwijt bent. Waar je ook bent in Nederland, maar ook ver daar buiten, Google Maps wijst je de weg. De hele wereld is op een makkelijke manier te verkennen. Zowel landkaarten als satelietbeelden geven je een goed beeld van elke regio.

4. Wikipedia

De online encyclopedie geeft antwoord op vrijwel al je vragen. Deze online databank van informatie is gemaakt voor en door internetgebruikers. Iedereen kan hier informatie toevoegen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Iedere dag komen er duizenden nieuwe pagina’s op Wikipedia bij, waardoor de informatie die jij zoekt vrijwel altijd hier te vinden is.

3. Youtube

Iedereen kent Youtube. Hét online platform waar jij video’s kunt plaatsen en bekijken. Dagelijks wordt er over de hele wereld meer dan een miljard uur per dag aan video’s gekeken. Het platform wordt ook steeds meer gebruikt als Tv-kanaal voor diegene die geen eigen zender op TV hebben, zoals vloggers. Vandaag de dag is het zelfs mogelijk om live video te streamen op Youtube.

2. Facebook

Één van de meest bekende sociale media ter wereld is Facebook. Hét platform waar men een profiel kan aanmaken en in contact kan blijven met familie, vrienden en andere kennissen. Men deelt hier waar men mee bezig is, wat hun interesses zijn, en stellen een online profiel van zichzelf op. De website geeft een kijkje in andermans levens en dat zorgt er voor dat Facebook na al die jaren nog altijd mateloos populair is.

1. Google

Eigenlijk is het raar. Een website zonder eigen content staat toch bovenaan als het gaat om de meest bezochte websites van ons land. Voor velen is Google het begin van alles wat zij doen op het internet. Wie of wat je ook zoekt op het internet, Google wijst je er naar alle waarschijnlijkheid binnen een paar klikken naar toe. Al jaren is Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Producten per pagina:
Sortering:

TUI FAMILY LIFE Mai Khao Lak
Vila Galé Cumbuco
Turunç
Suriya Resort
Tamassa Resort
Taj Bentota Resort & Spa

Producten per pagina:

Geef een reactie