De 6 leukste Jaguar accessoires

jaguar accessoires

Maak je Jaguar nog meer uniek en persoonlijk door er enkele coole accessoires aan toe te voegen. Je kunt met kleine accessoires je auto een heel andere look en feel geven. Met bepaalde accessoires kun je ook de prestaties van je wagen verbeteren. In deze lijst hebben we het voornamelijk over de personalisatie van jouw Jaguar!

Een dashboard kit

Dashboard kits dienen om het centrale dashboard gedeelte te personaliseren, maar je kun in deze personalisatie zo ver gaan als je zelf wil. Er zijn namelijk zelfs covers beschikbaar die het complete dashboard bedekken. Met een persoonlijke dashboard kit krijgt jouw Jaguar die onweerstaanbare persoonlijke look. Er is een ruime keuze aan kleuren en materialen waaruit je kunt kiezen om jouw Jaguar dashboard te personaliseren. Kies je voor glimmend aluminium of eerder een carbon look? Alles kan!

Upgrade je speakers

Met een extra upgrade van je geluidssysteem en speakers, klinken de tonen van je favoriete muziek nog beter en helderder. Vul je geluidssysteem aan met een subwoofer en een versterker. En vergeet ook zeker niet om te kiezen voor een systeem waarbij je gemakkelijk een Bluetooth verbinding met je telefoon kunt maken. Je kan autospeakers bijvoorbeeld vinden bij het alombekende Coolblue. Je kunt je radio zelfs uitrusten met een CB systeem, zodat je eenvoudig kunt communiceren met andere bestuurders of vrienden tijdens je rit.

Unieke koplampen

De verlichting van je auto is het eerste wat andere bestuurders zien wanneer jouw wagen in hun achteruitkijkspiegel verschijnt. Vervang je standaard koplampen door een setje unieke en veelzeggende koplampen. Ook in deze personalisatie is er een uitgebreide waaier aan mogelijkheden en je bent dan ook niet beperkt to het vervangen van de koplampen. Ook de richtingaanwijzers, stoplichten en achterlichten kunnen worden gepersonaliseerd.

Aftermarket velgen

Het vervangen van je velgen is zonder twijfel één van de populairste manieren om je auto helemaal de jouwe te maken. Met een set aftermarket velgen ziet je wagen er meteen een heel pak interessanter uit. De keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt en er bestaan duizenden verschillende mogelijkheden velgen, kijk eens rond bij Wheelpoint.nl. Je kunt dus rustig even rond kijken tot je het ontwerp vindt dat er als beste uit komt.

Werk de details af met chrome

Chrome details zien er niet alleen geweldig uit, je hebt ook enorm veel keuze in de plaatsing van de onderdelen. Afwerkingen met chrome zijn beschikbaar voor de belangrijkste delen van het exterieur van de wagen. Zo kun je de spiegels afwerken met chrome, of je kunt een chrome rand rondom je achterlichten of je koplampen plaatsen. Je kiest zelf welke plekken een chrome detail nodig hebben en welke niet!

Kuip zetels of race zetels

Voel je helemaal Fast and Furious met een prachtige set kuip zetels in de materialen die je zelf kiest. Sportzetels zijn verkrijgbaar in stof, maar ook in leder en ook het ontwerp varieert. Sportzetels zitten niet enkel veel comfortabeler, ze zien er bovendien ook super sportief uit. Er zijn verscheidene types sportzetels verkrijgbaar. Sommige zijn iets sportiever, terwijl anderen meer voor het comfort ontworpen zijn.

Dit zijn 6 van de leukste Jaguar accessoires, maar er bestaan natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Het is mogelijk om je hele wagen zodanig te pimpen dat hij helemaal uniek wordt.

Geef een reactie