De 6 leukste BN’ers om te volgen op Instagram

instagram social media

Instagram is hot! Ook menig bekende Nederlander maakt hier gretig gebruik van. Maar welke zijn nu echt de moeite waard om te volgen? Wij zetten onze opties graag voor je op een rijtje!

1. Fred van Leer

Stylist van de sterren, gek op playbacken en hysteeeerisch. Hij kent iedereen en maakt dit dan ook graag kenbaar door selfies te posten met vele bekende Nederlanders. Wanneer je Fred volgt op Instagram ben je verzekerd van een hoop leedvermaak, elke dag weer!

Gegierd gister … vandaag ronde 2 ….. 🎉🌈🥂 @milkshakefestival

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

2. Chantal Janzen

Wanneer je van droge humor houdt, ben jij bij Chantal aan het goede adres. Chantal is lekker nuchter en deelt de meest herkenbare dingen op haar Instagram. Ze is daarbij ook niet vies van een flinke dosis zelfspot en juist deze combinatie levert de meest hi-la-ri-sche posts op. Wij scrollen in ieder geval niet vaak door zonder even te gniffelen!

3. Doutzen Kroes

Dat Doutzen belachelijk knap is dat weten we natuurlijk al lang. Toch wordt dit voor de zekerheid ook nog even duidelijk gemaakt op haar Instagram. Ze deelt graag kiekjes van haarzelf, maar ook van haar good looking man Sunnery James en hun twee kids. Beide reizen ze voor werk de hele wereld over maar mede door Doutzen haar Friese roots, blijven ze lekker nuchter in het leven staan. Een prachtig gezin waar iedereen wel een beetje jaloers op is…

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

4. Martin Garrix

Een van Nederlands grootste dj’s aan de wereldtop. Ongelofelijk wat deze jongen uit Amstelveen in een extreem korte tijd heeft bereikt. Op zijn Instagram val je van de ene in de andere verbazing. Niks is te gek voor onze Martin, hij doet het allemaal. Het is fascinerend om te zien hoe hij de wereld over gaat en je hier als volger in meeneemt. Een prestatie waar wij als kikkerlandje alleen maar heel trots op mogen zijn!

I feel high on life. Thank you @tomorrowland

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

5. Tim Hofman

Tim kent geen enkele schaamte. Echt níet gewoon. Hij neemt alles en iedereen ,en dan vooral zichzelf, graag op de schop. Wanneer je een vervelende dag hebt, kijk dan vooral even op de Instagram van Tim en wij verzekeren je dat er binnen no time weer een brede grijns op je gezicht tevoorschijn komt!

6. Yolanthe Sneijder Cabau

De meeste zullen haar kennen als de prachtige vrouw van voetballer Wesley Sneijder. Echter timmert ze ook al een hele tijd als actrice en presentatrice aan de weg. Op Instagram deelt ze niet alleen de mooiste kiekjes van haarzelf, maar ook van hun knappe en té schattige zoontje Xess Xava. Zoals een trotse mama, post ze de meest liefste foto’s en filmpjes. Geloof ons; die wil je niet missen!

Geef een reactie