De 6 leuke dingen om te doen met vriendinnen

dingen om te doen met vriendinnen

Een gezellig dagje doorbrengen met je vriendinnen is natuurlijk altijd een goed idee. Nadat jullie een datum hebben geprikt en afgesproken komt iemand met de volgende vraag: wat gaan we doen? Het is altijd lastig om iets leuks te bedenken wat iedereen leuk vind. Om je op weg te helpen hebben wij zes leuke dingen om met je vriendinnen te doen op een rijtje gezet!

Tip 1. Reserveer een high wine

Een wijntje drinken en genieten van lekkere hapjes. Dat klinkt goed of niet? Een high wine is absoluut een van de leukste dingen om samen met je vriendinnen te doen. Urenlang genieten van lekkere hapjes en wijntjes, terwijl er gezellig gekletst wordt. Via HighWine.nl kan je gemakkelijk een mooie locatie voor een high wine in de buurt zoeken!

Tip 2. Filmmarathon

Een filmmarathon houden met echte meidenfilms is zeker in de wintermaanden gezellig om te doen. Allemaal een een comfortabele outfit op de bank of in bed liggen en aan een stuk films kijken. Of series, dat kan natuurlijk ook!

Tip 3. Picknicken

In de winter een beetje koud, maar voor de zomermaanden is picknicken altijd een goed idee. Spreek met je vriendinnen af op een leuke plek bij jullie in de buurt, bijvoorbeeld in een parkje. Lekkere hapjes, een fles wijn en het zonnetjes; dat is alles wat je nodig hebt voor een gezellig picknick middag!

Tip 4. Shoppen

Een dagje shoppen is natuurlijk altijd gezellig om te doen tijdens een vriendinnendagje. Ga de stad in of pak de trein naar een andere gezellige stad met veel winkels.

Tip 5. Plan een uitje

Je kent ze wel: Groupon, ActieVanDeDag, Ticketveilig, Vakantieveilingen. Allemaal leuke actiewensites voor een dagje weg met vriendinnen. Vaak kan je voor relatief weinig geld leuke activiteiten doen. Van proeverijen tot een musical.

Tip 6. Stad bezoeken

Wees toerist in eigen land door met je vriendinnen een mooie en leuke stad te bezoeken. Kies een stad waar nog niemand is geweest en waar genoeg bezienswaardigheden te vinden zijn. Ga shoppen, eten, drinken en bezoek toeristische trekpleisters. Altijd leuk!

Geef een reactie