De 6 grootste badkamertrends van 2019

badkamer trends 2019

Staat er een badkamerverbouwing in de planning voor 2019? Wij hebben 6 badkamertrends voor dit jaar op een rijtje gezet. Doe inspiratie op en bekijk de badkamer ideeen die op dit moment trendy zijn. Onderstaande trends zijn bij zowel kleine als grote badkamers toepasbaar. Lees dus snel verder en ontdek de trends voor 2019!

1. Sunshower

Een Sunshower onder de douche zorgt ervoor dat je onder de douche heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Geniet optimaal van het infrarood licht onder de douche. Sommige Sunshowers zijn aangevuld met UV-licht. De Sunshower zorgt niet alleen voor een gezonde teint, maar ook voor een gezond lichaam. Het warme infraroodlicht laat je helemaal ontspannen onder de douche. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op Douchezaak.nl vind je meer informatie over de Sunshower.

2. Natuurlijk hout

Hout met een natuurlijke uitstraling komt de laatste jaren steeds meer terug in de inrichting van huizen. De combinatie van de badkamer en hout is misschien iets waar je niet meteen aan denkt. Tegenwoordig zijn er veel houtsoorten die je prima in de badkamer kan integreren. Wat zorgt voor een warme uitstraling.

3. Barrièrevrije douche

Inloopdouches zijn steeds populairder voor in de badkamer, ook in 2019 verwachten we dat er veelal gekozen wordt voor deze barrièrevrije douches. Een douche zonder opstapje of drempel ziet er natuurlijk ook veel strakker uit. Daarnaast is het ook nog eens praktischer.

4. Mat zwart

Zwart is altijd al populair geweest als het gaat om de badkamerinrichting, maar tegenwoordig is er een enorme trend gaande op het gebied van mat zwart sanitair. Dit sanitair met een mat zwarte look heeft een stijlvolle en robuuste uitstraling.

5. Robuust marmer

Eind 2018 was mermer al een heuse woontrend, maar ook in 2019 zien we dat marmer steeds populairder wordt. Zo ook bij de inrichting van badkamers wordt er veelal gekozen voor marmer. Marmer heeft een stoere en robuuste uitstraling.

6. Planten

Extra sfeer toevoegen aan de badkamer? Kies voor groen in deze ruimte! Met planten haal je letterlijk de natuur naar binnen, wat zorgt voor meer sfeer. Je hebt speciale badkamerplanten. Deze planten houden van schaduw, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen.

Geef een reactie