De 6 beste spelers in FIFA20

fifa20 spelen

Liefhebbers van voetbal en van gamen spelen al jaren de game FIFA op hun spelcomputer, om daarmee de leukste voetbalwedstrijden te spelen tegen je vrienden. De voetbalgame bestaat al meer dan 25 jaar en wordt elk jaar beter. Alle bekende wereldsterren zie je natuurlijk terug in deze game en ook de laatste versie, FIFA20, zit weer boordevol supersterren. Alle spelers krijgen een rating in deze game, en wij zetten de 6 beste spelers uit deze game voor je op een rij.

1. Lionel Messi (94)

De Argentijnse superster van FC Barcelona is dit jaar de onbetwiste nummer één. Messi maakt bij FC Barcelona indruk met zijn perfecte trap, spelinzicht en prachtige doelpunten. Hij onderscheidt zich wekelijks bij de FC Barcelona en ook in de game FIFA20 is dat niet onopgemerkt gebleven. Met een rating van 94 is hij de beste speler uit het spel.

2. Cristiano Ronaldo (93)

Ook Cristiano Ronaldo is een vaste klant in de lijst met beste spelers van de populaire voetbalgame. De Portugees speelt inmiddels bij het Italiaanse Juventus, maar is desondanks nog steeds een speler van wereldformaat. Hij krijgt in de game onder andere een hoge rating voor schieten (93) en snelheid (90).

3. Neymar (92)

De Braziliaanse topvoetballer Neymar heeft een moeilijk jaar achter de rug, maar ondanks dat staat hij nog altijd in de top 3 van de beste spelers in FIFA20. Sinds zijn overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain heeft hij nog niet zijn absolute topniveau bereikt, maar is hier hard aan het werk. Op het gebied van dribbelen wordt hij in FIFA20 met 95 beoordeeld.

4. Eden Hazard (91)

De Belgische voetballer Eden Hazard was de afgelopen jaren de absolute ster van de Londense club Chelsea. Hij maakte in de zomer van 2019 de overstap naar Real Madrid. In FIFA20 krijgt hij een rating van 91, en laat daarmee zien bij de absolute wereldtop te kunnen meten. Gouden techniek en een neusje voor de goal, dat is Eden Hazard.

5. Kevin de Bruyne (91)

België is goed vertegenwoordigd in deze top 6 want ook Kevin de Bruyne staat hoog in deze lijst. Net als zijn landgenoot Hazard krijgt hij een rating van 91. De ster van De Bruyne is nog altijd rijzende, hij lijkt elk jaar weer beter te worden. Op dit moment is hij een onmisbare speler op het middenveld van Manchester City.

6. Jan Oblak (91)

In deze top 6 staat ook een doelman. Jan Oblak is al jaren de eerste keeper van het Spaanse Atletico Madrid. De doelman komt uit Slovenië en wordt beschouwd als één van de beste doelmannen ter wereld. Met zijn imposante postuur is hij een bijna niet te passeren doelman.

Wat is jouw favoriete speler uit FIFA20? Zowel in de gewone game als in FIFA Ultimate Team zijn bovenstaande spelers enorm gewild. Onze tip aan jou, je kunt online FUT Coins kopen en bouw aan jouw ultieme FIFA team. Wellicht heb je binnenkort één van deze toppers in jouw team.

Geef een reactie