6 sfeerverhogende accessoires voor in huis

inrichting met accessoires

Je huiskamer aankleden is niet altijd even makkelijk. Je gaat op zoek naar meubels, kleuren en andere dingen in huis die voldoen aan jouw wensen, goed met elkaar matchen en ook nog binnen je budget passen. Al met al geen gemakkelijke opgave. Een andere leuke manier om je huis extra aan te kleden, is het gebruik maken van accessoires. Accessoires komen in allerlei verschillende soorten en maten en zijn in elk budget beschikbaar. Het leuke aan accessoires in huis is dat zelfs de kleinste accessoires al grote invloed op de sfeer in huis kunnen hebben. Wij zetten 6 leuke accessoires voor in huis voor je op een rij, die grote verandering te weeg kunnen brengen.

Kussens

Kussens kunnen op een hele leuke en vrolijke manier veel kleur in je huis brengen. Heb je bijvoorbeeld een grijze zitbank, dan kun je deze met kussens met leuke kleuren opvrolijken. Een leuke set van groene kussens kan de bank al een veel vrolijkere uitstraling geven. Combineer met verschillende tinten van dezelfde kleur, en werk met verschillende formaten kussens om het een speels karakter te geven.

Kaarsen

Kaarsen zijn niet alleen in de winter erg populair, die kunnen het hele jaar door voor een frisse look zorgen. Een mooi dienblad op tafel met een combinatie van verschillende kleuren en vormen aan kaarsen kan al veel doen. Combineer er rustig op los met de verschillende soorten kaarsen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WoodWick® Candles (@woodwick_candles) on

Vloerkleed

Een vloerkleed kan je huiskamer een hele andere look geven. De vloer is namelijk één van de eerste dingen wat je opvalt als je naar een ruimte kijkt. Kies een fijn en vooral mooi vloerkleed uit waar je je huiskamer een warm en gezellig gevoel mee kan geven.

Posters

In plaats van een schilderij kan een poster ook een hele leuke toevoeging aan je huiskamer zijn. Posters zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, en bovendien is het mogelijk om je poster een persoonlijk tintje te geven. Persoonlijke posters hebben voor jou wellicht nog meer betekenis dan een standaard poster. Denk bijvoorbeeld aan een poster van Eindhoven of de plaats waar jij woont. Met een mooie lijst er om heen is het helemaal af.

Spiegels

Een spiegel in de woonkamer zie je steeds vaker. Niet alleen omdat het heel mooi kan zijn, het heeft ook iets praktisch. Met één of meerdere spiegels in je huiskamer lijkt de ruimte namelijk veel groter, zonder dat het storend is.

Kleine accessoires

Hou je van een bepaalde kleur maar weet je niet goed of je je meubels wel in die kleur wil kopen? Werk dan met kleine accessoires. Denk aan koffiekopjes, onderzetters, kandelaars, of andere kleine spullen die je in een woonwinkel kunt kopen. Je zult er versteld van staan hoeveel je kunt bereiken met dergeljke kleine accessoires. Leuke elektronische gadgets koop je ook gemakkelijk online, en kunnen een leuke toevoeging zijn aan jouw huis.

Geef een reactie