6 redenen om een creditcard aan te vragen

credit card aanschaffen

De een is bang om een creditcard aan te vragen, terwijl de ander al lang niet meer zonder kan en al jaren profiteert van de voordelen van een creditcard. Maar wat zijn de voordelen van zo’n plastic betaalpas? Wij hebben hier 6 redenen om een creditcard aan te vragen voor je op een rijtje gezet!

Direct een creditcard aanvragen? Dat kan via deze website, voordelig en snel!

1. Achteraf betalen

Met een creditcard betaal je altijd achteraf, namelijk aan het einde van de maand. Dit betekent natuurlijk wel dat je hiermee om moet kunnen gaan. Je merkt met een creditcard niet direct dat je geld uitgeeft, waardoor de verleiding om meer uit te geven groter wordt. Het is erg handig om achteraf te betalen, maar denk er wel aan dat je aan het einde van de maand alles moet betalen.

2. Wereldwijd betalen

Over de hele wereld kan je met een creditcard uit de voeten, dus ook op reis is het handig om een creditcard bij de hand te hebben. In sommige landen heb je namelijk helemaal niks aan je pinpas, waardoor een creditcard zelfs een must wordt.

3. Veilig online shoppen

Online winkelen met je creditcard is enorm veilig. Als je iets koopt via een webshop en je bestelling wordt niet verstuurd, dan kan je de betaling gewoon annuleren. Zeker bij onbekende webshops biedt een creditcard een veilig gevoel.

4. Gespreid betalen

De uitgaven met je creditcard kun je gespreid terug betalen. Dus heb je geen geduld om te sparen, dan kan je datgene dat je wilt kopen aanschaffen met een creditcard. De kosten kan je vervolgens in delen terug betalen aan de creditcardmaatschappij, let er wel op dat je dan rente betaalt!

5. Klantenservice

Als het om geldzaken gaat is het altijd fijn als je een aanspreekpunt hebt. De meeste creditcardmaatschappijen hebben dan ook een goede klantenservice.

6. Back up

Nog een reden om voor een creditcard te kiezen is om deze als back-up te gebruiken. Met een creditcard heb je namelijk altijd geld op zak. Problemen met je pinpas? Of je pinpas vergeten? Dan heb je altijd nog de creditcard in je portemonnee.

Geef een reactie