6 presentatoren die overstapten naar Talpa

de presentatoren die naar talpa overstappen

Sinds het moment dat John de Mol het mediabedrijf Talpa overnam, is er veel gebeurd in het medialandschap. Talpa is onder andere de eigenaar van televisiezenders SBS, Net5 en Veronica. Deze zenders hebben de afgelopen jaar steeds met minder kijkers dan het concurrerende RTL getrokken. John de Mol wil daar maar al te graag verandering in brengen en één van zijn eerste moves was het opentrekken van een blik bekende presentatoren en presentatrices die bekend zijn bij andere televisiezenders. Wij zetten 6 bekende, overgestapte tv-persoonlijkheden op een rijtje, die het nieuwe Talpa vorm moeten gaan geven.

Linda de Mol

De eerste naam uit de hoge hoed was er één die iedereen wel verwacht had. Linda de Mol, de zus van, is al jaren bij RTL één van de uithangborden. Met programma’s als Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland was het één van de kijkcijferkanonnen. Zij gaat nu haar broer dus helpen in de strijd om de kijkcijfers.

Wendy van Dijk

Net als Linda de Mol is Wendy van Dijk al jaren een bekend gezicht op RTL. Ze is vooral bekend van het programma The Voice Of Holland, dat ze samen met Martijn Krabbé presenteert. Bij SBS zal ze zich met name focussen op het ontwikkelen van liveshows.

Olcay Gulsen

Deze voormalige ondernemer en hoofd van het modebedrijf Supertrash is de laatste jaren vooral bekend geworden door haar rol bij RTL Boulevard op RTL4. Ze wil zich de komende jaren meer gaan richten op haar televisie carrière en gaat dat dus doen onder de vleugels van John de Mol bij Talpa.

Johnny de Mol

Nog een familielid uit de familie de Mol die de overstap maakt. Johnny de Mol timmert de laatste jaren flink aan de weg, won zelfs een Gouden Televizierring en is niet meer weg te denken van de buis. Ook hij gaat de komende jaren één van de gezichten worden van onder andere SBS 6.

Gordon

De excentrieke zanger/presentator vormde de laatste jaren een goed duo met collega zanger Gerard Joling en trok daarmee veel kijkcijfers. Ook deed hij enkele programma’s presenteren zonder Joling. Vanaf 2019 stapt ook hij echter over naar de zenders van John de Mol, om daar nieuwe shows te gaan presenteren.

Patty Brard

Good old Patty Brard is ook één van de namen die de stal van John de Mol komt versterken. Vanaf 2019 wordt ze onderdeel van het presentatieteam van SBS Shownieuws, en zal ze voor die zender bovendien betrokken raken bij nog enkele andere programma’s.

Geef een reactie