6 dingen die je écht nodig hebt voor je baby

baby spullen die je nodig hebt

Wanneer je zwanger bent en binnenkort moeder wordt moet je een hoop babyspulletjes aanschaffen. Een badje op pootjes, een Maxi Cosi en nog veel meer dingen die nodig zijn. Op een standaard babylijstje op internet staan veel dingen die je misschien maar eenmalig gebruikt en niet echt noodzakelijk zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt van 6 dingen die je écht nodig hebt! Ga jij babyspullen shoppen bij de Prenatal? Doe dit online, gebruik deze kortingscode en profiteer van korting op je bestelling.

1. Hygiënische handgel

Kinderen zijn vies en kunnen zorgen voor vele infecties. Een pompje met daarin hygiënische handgel, waarmee je zonder water je handen kan wassen is erg handig op de babykamer!

2. Draagdoek of ergonomische draagzak

Je kleintje de hele dag vasthouden is niet altijd even fijn, een draagzak of draagdoek maakt dit een stuk praktischer. Zo heb je je handen vrij terwijl je baby naar het rustgevende geluid van je hartslag kan luisteren. Ideaal zo’n draagdoek!

3. Aankleedkussen

Een aankleedkussen is noodzakelijk voor het aankleden van de baby. Met zo’n kussen kan je de baby veilig aankleden. Zorg dus voor een aankleedkussen op de babykamer.

4. Luieremmer

Niet echt charmant, maar wel noodzakelijk. Een afsluitbare emmer voor de luiers is erg handig en zorgt ervoor dat de luiers niet zorgen voor een stinkend huis.

5. Babypoeder

Baby’s hebben vaak last van een uitslag op de billen, waarvoor babypoeder de oplossing is. Zorg er dus voor dat je babypoeder in huis hebt om de billetjes bij uitslag in te poederen.

6. Rompertjes

Ook rompertjes mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn noodzakelijk na de geboorte van de baby. Ook is het handig om verschillende maten rompertjes op voorraad te hebben.

Geef een reactie